Mercat de Nadal
1538
post-template-default,single,single-post,postid-1538,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Mercat de Nadal

Mercat de Nadal

Diferents entitats locals i comerços van mostrar els seus serveis i productes, els més menuts de casa es van divertir amb les activitats infantils i, per la tarda, vam gaudir de la cantada de nadales.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració i també a totes les persones assistents que van omplir durant el dia el Carrer Major.

Per Nadal, més que mai, compra al comerç local!

Reportatge al següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=u6WmdR5WnuI&list=PLdd0Le4YR0jy87uiHEqdh53gM_zHgsPo5&t=1s