L’Ajuntament lliura les plaques dels habitatges d’ús turístic
1552
post-template-default,single,single-post,postid-1552,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament lliura les plaques dels habitatges d’ús turístic

L’Ajuntament lliura les plaques dels habitatges d’ús turístic

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va aprovar una ordenança municipal per regular el funcionament dels habitatges d’ús turístic donat l’increment de sol·licituds de llicència que rebia.

Ara, passat un temps, s’ha comprovat quins habitatges sol·licitants continuen encara actius a nivell turístic i s’han preparat les corresponents plaques d’identificació que, en breu, s’entregaran als propietaris dels esmentats habitatges per instal·lar-les a la façana.

Les plaques, a més d’identificar els habitatges, informen del seu llindar d’ocupació i del contacte dels responsables de la seva gestió per si sorgeix algun problema de qualsevol tipus.

Es farà entrega d’una cinquantena de plaques corresponents als habitatges turístics en actiu, una dada important per als sectors del turisme, comerç i serveis. Sembla que aquest fet ha donat un cert impuls, sobretot, al petit comerç de proximitat.

“Des de l’Àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja continuem apostant pel sector millorant el servei i l’atenció a tothom qui ens ve a visitar”, ha manifestat la regidora delegada Àngels Garriga.