L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja signa convenis de col·laboració amb tres entitats del municipi
1412
post-template-default,single,single-post,postid-1412,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja signa convenis de col·laboració amb tres entitats del municipi

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja signa convenis de col·laboració amb tres entitats del municipi

El conveni amb l’Agrupació Taurina Gerard Porres contempla que l’entitat se compromet a la celebració de bous durant les Festes Majors i la Festa de la Segregació, així com participar en diversos actes de la població. L’ajuntament, per la seva banda, proporcionarà el material necessari per a l’agrupació i se’n farà càrrec dels costos dels actes organitzats per la penya taurina.

També s’ha signat un nou conveni amb l’Associació de Dones de Sant Jaume d’Enveja. Com que el consistori facilita un local lliure de despeses i també es compromet a ajudar econòmicament amb determinats actes, es demanen uns compromisos a l’entitat.

El consistori, per últim, ha ampliat el conveni amb el Club de Rem Delta fins l’any 2027. Des del municipi volen treballar conjuntament amb el club per poder comprar més material, a causa del creixement de l’entitat.