XIIIè Concurs Literari de Prosa Arròs amb Lletres
1355
post-template-default,single,single-post,postid-1355,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

XIIIè Concurs Literari de Prosa Arròs amb Lletres

XIIIè Concurs Literari de Prosa Arròs amb Lletres

El Ple ha aprovat per unanimitat la proposta de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja que consisteix en aprovar les bases i la convocatòria del Premi Literari de Prosa “Arròs amb lletres”, essent l’any XIIIè de la seva edició i el VIIIè Premi d’Autor/a local.

Els treballs s’enviaran al correu electrònic biblioteca@santjaume.cat de la Biblioteca Francesc Balagué abans del dia 20 de novembre de 2021.

El premi es dota amb 600 euros i 300 euros el Premi d’Autor/a local.
S’atorgaran al millor conte o narració de tema lliure i seran adjudicats en data 17 de desembre de 2021 a les 19.00 a l’Auditori municipal de Sant Jaume.