Endesa farà obres de millora a la línia elèctrica de Sant Jaume d’Enveja per reduir les incidències
1314
post-template-default,single,single-post,postid-1314,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Endesa farà obres de millora a la línia elèctrica de Sant Jaume d’Enveja per reduir les incidències

Endesa farà obres de millora a la línia elèctrica de Sant Jaume d’Enveja per reduir les incidències

Endesa realitzarà obres de millora a la xarxa elèctrica per reduir les deficiències que pateix Sant Jaume d’Enveja. Les millores consistiran en substituir la línia elèctrica que rodeja el poble i que va fins a Els Muntells.
Després dels reiterats talls de llum a la població, el consistori va fer diverses queixes i va recollir firmes dels veïns. Finalment, l’empresa invertirà al municipi per ampliar la potència, a més de diverses obres per també reduir les deficiències que pateix l’EMD Els Muntells. Per ara, l’empresa ja ha demanat el permís d’obres, i ja s’espera que en breu s’inicien.
Les obres de millora consistiran en canviar la línia elèctrica que va per Sant Jaume d’Enveja i també fins a Els Muntells. Des del consistori esperen que amb aquestes millores es redueixin els continuats talls de llum que pateix la població.