Sant Jaume d’Enveja recull 125kg de brossa coincidint amb el Dia Mundial del Clean Up
1271
post-template-default,single,single-post,postid-1271,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume d’Enveja recull 125kg de brossa coincidint amb el Dia Mundial del Clean Up

Sant Jaume d’Enveja recull 125kg de brossa coincidint amb el Dia Mundial del Clean Up

Envasos, llaunes, cigarretes, voluminosos com matalassos o neumàtics i un infinit de residus més són els que s’han recollit aquest cap de setmana en motiu del dia mundial del Clean Up Challenge a una desena de municipis del Montsià. En total han estat més de 1.500 kg de brossa que s’han tret, en dos dies i mig, dels espais naturals de la comarca.

Al municipi de Sant Jaume d’Enveja s’han recollit aproximadament 125 kgs de brossa. Alcanar, la Galera, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge, la Ràpita i Ulldecona són els municipis que amb el lema ‘Convertim el Montsià en la comarca més neta’ també hi han participat al Montsià Clean Up Challenge. La Sènia, ho farà el proper dissabte 25 de setembre.

El repte Montsià Clean Up Challenge va iniciar-se al maig amb una fita inicial de 20.000 peces recollides i ja en porta més de 45.000. Impulsat pel Consell Comarcal del Montsià, els ajuntaments de la comarca i el Catalunya Clean Up Challenge, va sorgir per animar a la gent a recollir els residus que es troba a l’entorn i demostrar que agafar un plàstic o una llauna- un acte pot semblar insignificant- quan es generalitza a nivell de comarca té un gran impacte. Com no, el repte també s’ha impulsat per conscienciar a la població que cal ser respectuosa amb el medi i tot allò que l’envolta.