Festa de l’arròs a Sant Jaume d’Enveja
1249
post-template-default,single,single-post,postid-1249,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Festa de l’arròs a Sant Jaume d’Enveja

Festa de l’arròs a Sant Jaume d’Enveja

El pròxim 3 d’octubre, se celebrarà la Festa de l’arròs a l’arrossar interactiu situat al passeig fluvial de Sant Jaume.

Organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, amb la col·laboració de diferents entitats culturals del poble, la festa se celebra amb un programa d’activitats protagonitzat per la Comissió de l’arrossar, qui ens demostrarà com es feien antigament les feines tradicionals de l’arròs: segar, sorracar, garbejar, batre a pota, solejar i envasar.

La jornada compta amb diverses activitats complementàries com una exposició de fotos i eines antigues, activitats infantils, taller de melmelades casolanes, exhibició de lluita de bac -esport tradicional de les Terres de l’Ebre- i la representació teatral del sainet “Un pont al riu”.

No ens podem oblidar del tradicional Concurs “El teu pes en arròs”. Participa i emporta’t el teu pes en arròs.