Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
1214
post-template-default,single,single-post,postid-1214,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Del 16 al 22 de setembre es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2021. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Durant tota la setmana, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha programat un seguit d’activitats adreçades a grans i petits: tallers a l’escola, exposició a la Biblioteca Francesc Balagué, bicicletada per la ruta de l’Anita, concurs de fotografia per les xarxes socials.

Suma-t’hi i, per Sant Jaume, mou-te en bici!

#setmanadelamobilitat #mobilitat2021 #persantjaumemouteenbici