Convertim el Montsià en la comarca més neta
1223
post-template-default,single,single-post,postid-1223,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Convertim el Montsià en la comarca més neta

Convertim el Montsià en la comarca més neta

Durant el cap de setmana hi haurà a la comarca 10 neteges simultànies sent el dissabte 18 de setembre l’epicentre.
Aquest estiu el Montsià s’ha convertit en la primera comarca en tenir un repte conjunt entre tots els municipis al Catalunya Clean Up Challenge.
La iniciativa #MontsiaCleanUpChallenge impulsada entre el Consell Comarcal del Montsià i Catalunya Clean Up Challenge i la col·laboració de tots els ajuntaments adherits, amb el lema “Convertim el Montsià en la comarca més neta”, pretén motivar a totes les veïnes i veïns de la comarca a recollir els residus que es troben en els espais naturals.

Per participar-hi només cal descarregar-se l’aplicació de mòbil gratuïta Litterati, unir-se al repte amb les etiquetes #Montsia i #Catalunya i tenir ganes de millorar l’entorn. Quan es troba algun residu cal fer-li una foto i recollir-lo. La mateixa app Litterati geolocalitza automàticament l’objecte fotografiat i també permet posar etiquetes d’allò que s’ha trobat, el seu material i la seva marca.
La iniciativa va arrencar el 17 de maig, coincidint amb el Dia Mundial del Reciclatge. Durant la setmana de la natura, el 5 de juny, ja es van organitzar diferents neteges i es van recollir 1.600kg de brossa a la comarca.
L’acció d’aquest cap de setmana és a la que hi participaran més municipis fins al moment, 10 dels 13 que són i havent organitzat un total d’11 activitats. 

Dissabte 18 de setembre, durant el matí, es netejarà el passeig Fluvial de Sant Jaume d’Enveja.

Us esperem a les 09:00 h baix del pont Lo Passador.