Convertim el Montsià en la comarca més neta
1229
post-template-default,single,single-post,postid-1229,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Convertim el Montsià en la comarca més neta

Convertim el Montsià en la comarca més neta

El Montsià organitza 11 neteges simultànies a les diferents poblacions de la comarca coincidint amb el Dia #Mundial del Clean Up.

Amb el lema “Convertim el #Montsia en la comarca més neta”, el Consell Comarcal del Montsià juntament amb el Catalunya Clean Up Challenge i tots els ajuntaments de la comarca hem impulsat el repte #MontsiaCleanUpChallenge.

Aquest cap de setmana netegem la comarca.

Dissabte 18 de setembre, de 9:00h a 12:00h netegem el passeig fluvial.

T’hi apuntes?