Torneig de futbol femení SANT JAUME FEMINES CUP
1196
post-template-default,single,single-post,postid-1196,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Torneig de futbol femení SANT JAUME FEMINES CUP

Torneig de futbol femení SANT JAUME FEMINES CUP

Dissabte, 18 de setembre

Torneig de futbol femení organitzat per la UE Sant Jaume.

De cara a la promoció de la nova secció femenina del club i per a, també, donar un impuls al futbol femení a les Terres de l’Ebre, aquest dissabte podreu gaudir de futbol femení de gran nivell amb equips de renom dins el futbol femení català durant tot el dia al municipal Salvador Gisbert.

Torneig amb dues categories i amb un total de 12 equips femenins.

Cambrils Unió, Riudoms, Europa, EF Guineueta, Levante Las Planas i FC Barcelona competiran en categoria Aleví futbol-7.

UE Sant Jaume, Racing Bonavista, Fontsanta Can Fatjó, Sant Gabriel, RCD Espanyol i FC Barcelona ho faran en categoria infantil-cadet futbol-11.