Jornades Esportives a Sant Jaume d’Enveja
1167
post-template-default,single,single-post,postid-1167,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Jornades Esportives a Sant Jaume d’Enveja

Jornades Esportives a Sant Jaume d’Enveja

De l’11 de setembre al 24 d’octubre, Sant Jaume d’Enveja celebrarà les Jornades Esportives.

Durant aquestes setmanes, l’Ajuntament de Sant Jaume amb la col·laboració d’algunes entitats esportives locals ha organitzat diferents activitats i esdeveniments esportius, per tal de fomentar la pràctica de l’esport al nostre municipi.

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria