L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja col·labora amb l’Ajuntament d’Alcanar
1139
post-template-default,single,single-post,postid-1139,single-format-gallery,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja col·labora amb l’Ajuntament d’Alcanar

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja col·labora amb l’Ajuntament d’Alcanar

Després de tres dies de treball intens es donen per finalitzades des tasques de col·laboració amb el municipi d’Alcanar.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja dona les gràcies a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, a la brigada municipal i a les persones voluntàries per la seva dedicació i esforç alhora que dona suport i es posa a disposició dels municipis més afectats pels aiguats del dia 1 de setembre per tot allò que puguin necessitar.

Molts ànims!

#monsortirem