Sant Jaume d’Enveja suma 8 habitatges turístics nous en un mes
1110
post-template-default,single,single-post,postid-1110,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume d’Enveja suma 8 habitatges turístics nous en un mes

Sant Jaume d’Enveja suma 8 habitatges turístics nous en un mes

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja continua en la línia d’anar atorgant llicències d’activitat a habitatges d’ús turístic. Concretament, s’han atorgat vuit llicències més aquest mes d’agost. Segons el consistori, els esforços per promocionar el turisme familiar, de qualitat i sostenible van donant els seus fruits i asseguren que cada vegada més famílies s’interessen turísticament pel Delta de l’Ebre i, concretament, per Sant Jaume d’Enveja.
L’ajuntament creu que és important que la ciutadania, en l’àmbit general, “comenci a veure el sector turístic com una oportunitat econòmica local. I es comencin a produir inversions privades en allotjaments, serveis i activitats turístiques. Sense cap dubte, el turisme esdevindrà el principal pilar econòmic local en un futur pròxim”.
La regidora de Turisme, Àngels Garriga, ha explicat que “fa molt de temps que estem treballant el foment del turisme local, mantenint en condicions adequades el nostre entorn urbà i natural, millorant els espais visitables en l’àmbit local, donant un bon servei d’informació a tothom que ens visita, promocionant els nostres actius a l’exterior, creant i millorant activitats d’interès turístic… La ciutadania comença a ser conscient, arriben les primeres iniciatives privades, i n’hi haurà més. El nostre futur en l’àmbit econòmic passa pel turisme familiar, de qualitat i sostenible pel qual fa a molt temps que treballem”.