Milla Urbana Jeroni Juan
1113
post-template-default,single,single-post,postid-1113,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Milla Urbana Jeroni Juan

Milla Urbana Jeroni Juan

El proper dissabte 11 de setembre es celebrarà a Sant Jaume d’Enveja la “Milla Urbana Jeroni Juan”, un esdeveniment especial ja que els beneficis aniran destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.
A partir de les 17.30h, a la Plaça 23 de juny, es realitzaran unes sessions d’iniciació/descobriment de tres disciplines atlètiques (salt amb perxa, velocitat i tanques), en les que tots els xiquets i xiquetes que vulguin podran fer un tastet d’aquest esport.
La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i la Unió Atlètica Montsià, tindrà el seu punt àlgid a partir de les 19.00h, amb les curses infantils, a les 20.00h, amb la prova absoluta i immediatament a continuació la marxa no competitiva, on tothom qui vulgui col·laborar per la causa està invitat.