Sant Jaume d’Enveja promociona la pràctica esportiva al municipi
1104
post-template-default,single,single-post,postid-1104,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume d’Enveja promociona la pràctica esportiva al municipi

Sant Jaume d’Enveja promociona la pràctica esportiva al municipi

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, a través de la regidoria d’esports, ha editat un vídeo promocional amb l’eslògan ‘Fes esport a Sant Jaume d’Enveja’ i que té com a objectiu donar a conèixer totes les entitats esportives locals i animar la ciutadania a la pràctica de l’esport.
Al vídeo hi surten representades les següents entitats: Club Rem Delta, Club Olímpic Kushin-kai, l’Escola de Tenis Delta Smash, el Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jaume, la Unió Atlètica Montsià, el Club de Ball Delta Dance, la Unió Esportiva Sant Jaume, el Cercle de Deesses Actives i el Club Tenis Taula.
Totes les entitats oferiran a partir del mes de setembre activitats esportives a Sant Jaume d’Enveja.

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria