Tornarem a ser poble!
851
post-template-default,single,single-post,postid-851,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Tornarem a ser poble!

Tornarem a ser poble!

Dimecres 23 de juny, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja celebrava el seu 43è Aniversari com a municipi independent amb una edició especial anomenada “TORNAREM A FER POBLE”.

A més de retre homenatge a la Junta de Segregació, encapçalada pel ja difunt, el Sr. Arturo Vila Fumadó, que el 23 de juny de 1978 aconseguia que Sant Jaume d’Enveja iniciés el seu camí com a municipi independent, l’acte estava marcat per un clar objectiu de portar a terme un reconeixement especial a totes les persones que han sofert l’impacte ocasionat per la Covid-19.

L’acte va estar presidit per l’Il·lm. Alcalde, Joan Castor Gonell Agramunt, i va comptar amb la participació de tots els alcaldes de l’etapa democràtica del municipi, els corresponents regidors i regidores, i els membres de la Junta de Segregació, els Srs. Joan Pardo i Alberto Martí. També van participar el consistori actual i els presidents de l’EMD d’Els Muntells de la mateixa època i la Junta Veïnal actual presidida pel Sr. Rafel Porres Màrmol.

Va ser un acte molt emotiu d’agraïment a tothom que, d’una manera o una altra, han contribuït al desenvolupament de Sant Jaume d’Enveja, de reconeixement a tots i totes els afectats per la Covid-19, i amb un clar missatge d’encoratjament i d’ànims perquè TOTS JUNTS, TORNAREM A FER POBLE!