L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja publica un vídeo de promoció del municipi
854
post-template-default,single,single-post,postid-854,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja publica un vídeo de promoció del municipi

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja publica un vídeo de promoció del municipi

Després de més d’un any comencem a veure la llum al final del túnel. Arriba el moment de retrobar-nos. Necessitem sentir a prop aquella gent que ens aprecia i valora, que respectem molt i que és la raó del nostre esforç. S’apropa el moment d’estar junts, els d’aquí i els d’allà, els que estem i els que venen.

Junts recuperarem la confiança, l’alegria, el color i la llum. Farem festa. Omplirem els nostres comerços i locals turístics. Gaudirem de la nostra gastronomia, de la nostra cultura popular i de les nostres tradicions. Recordarem i homenatjarem els nostres avantpassats. Caminarem i passejarem en bicicleta, practicant aquell esport lliure i natural que tant ens agrada.

Ens emocionarem contemplant el nostre entorn natural, sentirem la força del riu i de la mar.

Tornarem a somiar i ens enamorarem de nou.

Junts, tornarem a fer Delta, tornarem a fer poble.