Somriu
625
post-template-default,single,single-post,postid-625,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Somriu

Somriu

El pont Lo Passador és un element fonamental en la vida del poble. Es va inaugurar l’any 2010 i per celebrar-ho, des d’aleshores, cada any se celebra aquesta festa que durant un cap de setmana aplega a la vora del riu un munt d’activitats i paradetes; s’organitzen visites guiades per les marges del riu, es fan actuacions musicals i rues… cada any s’incorporen noves propostes. I el que és segur és que per conèixer una mica millor el poble de Sant Jaume i els seus habitants aquesta és una ocasió immillorable.