Festes Majors
614
post-template-default,single,single-post,postid-614,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Festes Majors

Festes Majors

Durant la setmana de Sant Jaume, el mes de juliol, el poble està de festa. Animació, gent al carrer i molta alegria. S’hi munta una plaça de bous als afores, tot i que també es poden veure les corredisses de bous pels carrers principals. Desfilades de pubilles, jocs tradicionals com el pal ensabonat o les «birles», menjades populars, carrosses i balls de nit són sempre al programa de festes. L’altra gran festa major del poble és la de la Segregació que coincideix amb la revetlla de Sant Joan i que se celebra per commemorar la segregació del poble de Tortosa l’any 1978. Al programa hi trobareu balls, bous i també menjades populars.