Festa de la sega
623
post-template-default,single,single-post,postid-623,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Festa de la sega

Festa de la sega

El cicle de l’arròs culmina amb la sega. A finals de setembre el Delta bull d’activitat, les carreteres s’omplen de tractors i els camps d’ocells que els van al darrera buscant l’aliment. Tradicionalment ha estat una època de festa i els darrers anys s’ha recuperat aquesta celebració en tots els pobles del Delta. A Sant Jaume la sega tradicional es fa en uns jornals de la vora del riu. Durant el dia també es canten jotes i es fan menjades populars. Una festa tradicional que no et pots perdre!!!