Festa de la plantada
620
post-template-default,single,single-post,postid-620,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Festa de la plantada

Festa de la plantada

Amb la rebuda dels «plantadors» comença aquesta gran festa de primavera que acomiada l’hivern i dona la benvinguda al bon temps. És l’hora de plantar l’arròs, una festa que se celebra a tots els pobles del Delta i que des de fa anys s’ha convertit en un moment molt esperat. El dia de la Plantada s’organitzen molts actes paral·lels, com una exhibició de rem i tallers de jotes, la música tradicional d’aquestes terres. Es munten paradetes amb productes tradicionals que coverteixen la vora del riu en un atractiu mercat.